top of page

Kis esti fúrás

Persze, ez is facebook poszt volt eredetileg, de van helye. És lesz még folytatása is. ;)


Most meg az van, hogy minimum másfél órája keresek egy nyavalyás szerszámot, ami kéne, hogy feltegyem vissza a zuhanyzót. (ebből látszik, mekkora nagy rend van) Addig keressük a szerszámot, már ketten, míg most látom, hogy a kedves férjem kezében a fúró, mert közben azt meg megtalálta. Nem azt kerestük, persze... Na de, készíti elő. MKérdezem: - Te mit csinálsz? Válaszol: - Fúrni akarok. - Ilyenkor? Mindjárt 8 óra. - Hát most találtam meg, eddig pihennem kellett, most tudok. - Hát jó, fúrj. A boxzsák tartóját is kéne. - Plafonba én nem fúrok. - Pedig már azt hittem, hogy valamit nekem csinálnál meg. - Ja, nem, csak a munkalapba fúrok, zavar, hogy a melegszendvicssütő kábeljét mindig el kell vezetni. Ide fúrok egy lyukat. - Nem dekopírral kéne kivágni? - Mondom, fúrni akarok. Van hozzá ilyen körvágó. - és mutatja. - Jól van, fúrjál. A plafonba meg, tudom....azt én akartam, hogy legyen, az az én dolgom. Nem sikerült túllicitálni. Mára kész vagyok, asszem.

Na, folyamatban a dolog, gyerek2: - De miért akarod szétvágni? - Én csak egy lyukat szeretnék, fiam. - Segítsek? - jövök én. - Nem kell segíteni. - De ez nehéz - így gyerek1, de már valami matekfeladatra. Zrínyi matekversenyre készül. Tök szuper. Amúgy annyira már visszaszereltem, hogy lássam, hogy amúgy dehogy folyat az....most hiába jön ki az ikea. Majd beszólok. Nahát, szép az élet, amíg ez van, addig nem kell mással foglalkozni. Azzal, ami egyből eszembe jut, ha már épp nem fúrok.

Azt nem is mondtam, hogy a terápiás ülést teljesen elfelejtettem ma (mit nem?), szóval 4-kor volt és az ikeából nyomtam végig, egy kiállított kanapéról. Volt szó HRT-ről, 33-asról, transzneműségről, és csak páran néztek rám fura képpel. Köszi, ikea #benéztem de megoldottam. #multitasking #csakaszokásos #fúrunkvazze #gettingonwithit #felnőttadhd




Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page