top of page

Projektek

Radio show microphones
3D Scans
Public Demonstration
Handshake
Projektek: Projects

hobbi rádiózás

Egy ideig a hideg is kirázott attól, ha telefonálni kell. Most is inkább írj, mint hívj, cserébe csinálok veled interjút, akár telefonosat is, meg személyeset is, ha épp műsort készítek. 

Kövesd a radio9.hu oldalt és a Rádió9 spotify csatornáját

Biostatisztika, 
Statisztikai programozás

Azon túl, hogy polihisztor vagyok, ha nagyon specifikálni szeretném magam, akkor a legtöbb évet azzal töltöttem, hogy biostatisztikusként dolgoztam, klinikai vizsgálatokban fázis I-től fázis III-ig. Bőrgyógyászati terápiás területtől kezdve neurológián, nefrológián át, endokrinológián keresztül onkológiáig sok terápiás területtel foglalkoztam. Ebben persze van egy adag statisztikai, illetve adatbázis programozás is. 

AKTIVIZMUS

Ha nagy leszek, szeretnék közösségfejlesztőnek is elmenni, mármint képzésre, mert amúgy előfordul, hogy csinálom. Vannak olyan ügyek, amik engem is érintenek, természetesen ilyeneket a legkönnyebb vinni: LMBTQ+ jogok, StadiOFF, neurodivergens képviselet. Emellett minden igazságtalanság ellen kiállok. 

Politika

A rezümében írtam, hogy leginkább pártot alapítottam volna társakkal, de mivel ez nem jött össze, beléptem abba, ami a jelenlegi palettán hozzám a legközelebb áll: a Párbeszéd Magyararországért pártba. Sima mezei tag vagyok, aki szeretne azért tenni, hogy egy zöld, szociálisan érzékeny baloldali kormánya legyen az országnak. 2021-től Pesterzsébeten az önkormányzat pénzügyi bizottságának tagja vagyok.

Notebook and Pen
P5015166.JPG
73399865_2193507197609165_1274379791008530432_n.jpg
Library Shelves

 írás

Igazán sosem voltam a naplóíró típus, de írni szeretek, és sokszor előfordul, hogy csak magamnak írok, terápiás jelleggel. Nem rendszeresen, hanem amikor jön, amikor kell. Talán annyira nem írok rosszul, bár a körmondataimat nem szokták szeretni az olvasók. Elképzelhető, hogy egyszer könyvet is írok. Addig is a blogot tudjátok követni, itt. A haikukat, amiket idén nagyon elkezdtem, azt meg az instán, meg a kezdőlapon az insta feedben.

  • Instagram

Babahordozási tanácsadás

2017-ben végeztem a Beli Buba bahahordozó iskolánál mint tanácsadó. Az Anyahajó Anyaközpontban és a Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckóban, majd a Hurcicucc webshop helyiségben is tartottam tanfolyamokat. Most már időhiány miatt nem vállalok sem házhozmenős tanácsadást, sem tanfolyamot, de nem zárom ki, hogy még fogok. 

hordozó, kiegészítő és gyerekkönyv webshop

A Hurcicucc webshop 2018-ban nyílt meg. Minőségi babahordozókat (Kokadi, Firespiral Slings, The Honeycomb Loom, KiBi) forgalmazott, illetve magyar kézművesek, leginkább magyar kézműves anyák által készített, hordozókendő darabot, scrapet tartalmazó termékeket. Na meg kortárs gyerekkönyveket is a Kaméleon Könyvközösség jóvoltából. A shop, vagyis a megmaradt készlet, ide költözik.

Kutatás

Juvenalist idézem a Sztárcsinálókból: amíg élek, kérdeznem kell. És kérdezek is. Egy-egy téma, lehet az társadalmi jelenség vagy tudományos kutatási kérdés néha megül a fejemben, és nekiállok vele foglalkozni. Előtúrok tudományos publikációkat, de akár kutatást is szervezek. A mostani témám, ami nagyon érdekel az a trauma és az neurodiverzitás kapcsolata. Ezért járok többek között Somatic Experiencing practitioner képzésre is. Annak, hogy az pl. mi, itt tudsz utánaolvasni. Pszichológia, filozófia, történelem, élettudományok, bármi jöhet. Én sem tudom, mi az, amit majd még elővezsek a kalapból. 

bottom of page