top of page
Rezümé: Resume
Untitled design (13).png

Hogy mit is csináltam eddig? 

Tanulmányok, Munkák, Önkéntesség, Egyéb - egy nem teljes lista, ráadásul tök vegyesen, vagyis leginkább majdnem időrendi sorrendben. Ha mégsem, így jártunk.

Ha mindezt professzionálisabb módban és angolul szeretnéd, itt a LinkedIn profilom: 

  • LinkedIn
Untitled design (25).png

Szenior Biostatisztikus - szerződéses

2021 november -

2021 novemberétől szerződéses szenior biostatisztikus leszek. Egy egy éves szerződéssel kezdek, aztán egy-két hónap pihenő után majd aztán megint nyitott leszek ajánlatokra. Egyelőre a Premier Researchnek, korábbi munkahelyemnek dolgozom. 

Kezdő szintű Somatic Experiencing
képzésben részt vevő hallgató 

2021 október-

Image by Linus Nylund

Mi is ez? A Somatic Experiencing® egy úttörő, test-alapú megközelítés a trauma, sokk és egyéb stressz-zavar feloldására. A nemzetközileg elismert trauma kutató és pszichoterapeuta, Peter Levine életműve, mely ötvözi a stressz fiziológiai, pszichológiai, etológiai, biológiai, idegtudományi, valamint ősi gyógymódokból származó és orvosi biofizikai tanulmányainak eredményeit, 45 évnyi sikeres klinikai munkásságával. Az SE® módszer a túlterhelés esetén a testben rekedt - megfagyott traumatikus sokk (többlet energia) biztonságos oldását célozza, lehetővé téve mind a PTSD, mind pedig az érzelmi és kora gyermekkori traumák sebeinek természetes átalakulását és gyógyulását.

És én miért?

A Somatic Experiencing képzést azért kezdtem el, hogy az SE eszköztárral segíthessek a hozzám hasonlóknak, illetve mindazoknak, akik bizalommal megkeresnek: neurodivergensként sok évnyi munkám van a saját testi érzetek és érzések tanulásában, transzneműként pedig a diszfóriával való megküzdéssel - illetve annak kezelésével. 

Untitled design (26).png

Szenior Biostatisztikus, Simbec Orion

2021 április - 2021 november

Itt leginkább Fázis 1-es vizsgálatokon dolgoztam, egy nagyon jó csapatban, sajnálom, hogy el kellett jönnöm, és úgy, ahogy. Egyszerűen a vállalkozói szerződéses ajánlatot a volt cégemtől nem tudtam visszautasítani, az az utam, ezzel a bloggal és honlappal együtt. Én szabadon úszva élek igazán. Ahogy a felmondásomban írtam, az első munkahely volt, ahol nyíltan nembinárisként dolgoztam, az első naptól kezdve, ezt külön köszönöm.  

Blue Mandala Yoga Exercise Packing Checklist (1).png

Szenior biostatisztikus, Premier Research

2019 május - 2021 április

Ide most már leírom, mit is csinál egy vizsgálati vezető biotstatisztikus,. :)

Ezt csináltam, csinálom én is, Fázis I-III-as klinikai vizsgálatokban. 

• Elsődleges kontakt a szponzor és projektcsapat felé a vizsgálatban alkalmazott statisztikával kapcsolatban.

• Megírja a vizsgálati tervek statisztikai szekcióját

• Mintalelemszám, statisztikai erő számításokat végez

• Randomizációs listákat készít, mellyel a vizsgálati alanyok véletlenszerű besorolása történik

• Vizsgálati terveket, vizsgálati adatgyűjtő lapokat (CRF), adatkezelési terveket, adatgyűjtési specifikációkat, és már vizsgálatokat érintő dokumentumokat véleményez

• Statisztikai elemzési tervet készít

• CDISC sztenderd SDTM (standard data tabulation model) és ADaM (analysis data model) adatkészleteket, táblákat, listákat grafikonokat programoz, melyek a vizsgálati jelentésbe kerülnek be

• Az adatkészletek és táblák, listák, grafikonok minőségellenőrzését (QC) végzi

• Specifikációs és értelmezést segítő dokumentumot készít az adattáblákhoz

• A klinikai vizsgálati jelentést véleményezi, illetve statisztikai értelmezéseket, szövegeket ír hozzá.

• Az engedélyező hatóság (FDA, EMA, nemzeti hatóságok), etikai bizottságok kérdéseire választ ad

Blue Mandala Yoga Exercise Packing Checklist (2).png

Szakmai előadó - SOTE EMK, NEVES projekt

2018 június - 2019 szeptember

Az egészségügyi intézményekben bekövetkezett és a NEVES rendszerbe lejelentett nem várt események (felfekvés, esés, stb.) elemzésében segítettem. Munka mellett vállalt feladat volt, közalkalmazottként, hezitáltam is, utólag azt mondom, örültem volna, ha több időm lett volna rá, talán többet is ki tudtunk volna belőle hozni. Így is születtek belőle jelentések, ajánlások, talán előre visz. SAS-ban dolgoztam az adatokkal ebben a projektben. 

hurci_shop_logo_v1_big.png

Webshop üzemeltető, vállalkozó

2017 január - 

2017-ben nyílt meg a Hurcicucc webshop, szuper babahordozókkal, kellékekkel, hordozókendő sarabok, scrapek falhasználásával készült, magyar kézművesek, anyák által varrt dolgokkal, és kortárs gyermekkönyvekkel a Rainbow Könyvközösség jóvoltából. A shop bezárt 2020 novemberében a hurcicucc.hu oldalon és újra nyitott itt, ezen a honlapon, 2021-ben. 

Szenior statisztikai programozó, ICON 

2018 március -2019 május

Az ICON/DOCS munkatársaként Novartis vizsgálatokon dolgoztam, Established medicines területen, leginkább fázis II-es és III-as vizsgálatokban programoztam CDISC sztenderd adattáblákat. 

Computer Programming

Hobbi netrádiós műsorvezető,
Rádió9 - a kerület civil hangja

2019 július - 2022

A 9. kerületi, eredetileg a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány projektjeként indult Rádió9 egyik - leginkábbb minden lében kanál - szerkezstő-műsorvezetője vagyok. Korábban közöm nem volt a rádiózáshoz, de már elég jól tudok hangot vágni, a technika meg úgyis mindig, mindenhol mániám, a kütyükről nem is beszélve. Ez egy szuper játszótér, ahol a legérdekesebb embereket meg is lehet szólaltatni. A csapat pedig a legjobb. 

Recording Studio

Önkéntes, projekttag, majd szervező,
Budapest Pride

2019 - 2021

A civilség, az aktivizmus eléggé közel áll hozzám, az LMBTQ+ közösség egyenlő jogait - ahogy persze mindenki másét is - fontosnak tartom, így ahol tudom, továbbra is segítem a Budapest Pride munkáját. Valószínű, hogy projektfelelős és szervező már nem leszek, de az önkéntesek között meg lehet majd találni. A Pride egy jól szervezett csapat, értékes tapasztalatokkal gazdagodtam munkám során. 

Pride Parade
Helping Hands

Alapító, szervező, aktivista
Éjjeli Őrség, A Segítők Egyesület

2018 -

Egy ponton, látva a dolgok folyását, úgy gondoltam, ha egy kicsit máshogy is, mint ahogy a tradicionális pártok felépülnek, részt vennék a politikában (is). Éjjeli Őrség néven terveztünk pártot alapítani, de több évnyi próbálkozás után sem jött össze. Egy egyesület lett inkább, majd én beléptem egy már meglévő pártba, a Párbeszédbe. A Migration Aid önkéntese és tagja maradtam emellett és az ukrán-orosz háború kitörése után aktívan vettem részt a menekültek segítésében, adatbázisok tervezésében és fejlesztésében és fuvar- és szállásszervezésben. 

Stadium Seats

Aktivista, StadiOFF

2020 - 2021

A StadiOFF csoport aktivistája voltam a kezdetektől. (Amúgy engem minden fontos civil ügyre rá lehet venni.) Petíciót indítottunk, és kampányoltunk, hogy ne épüljön meg a Duna-partra tervezett atlétikai stadion. A stadion megépül, de az összefogásból mi, szervezők is épültünk. És a StadiOFF facebook-oldalon a mémgyártó vénám is teret kaphatott. Ezért külön hála. 

Crowd of People

Moderátor,
Kilencben az élet csoport

2019 - 2021

Van egy jó kis kilencedik kerületi közéleti facebook csoport, a Kilencben az élet, aminek az egyik moderátora vagyok. Néha csak hashtagelek, máskor moderálok is. Ha érdekelnek a kilencedik kerület ügyei, gyere és csatlakozz. Én a moderátorkodást abbahagytam, de továbbra is a csoport tagja vagyok.

P5015150.JPG

Babahordozási tanácsadó,
BeliBuba, Hurcianyu és Hátisárkány

2017 - 

2017-ben végeztem a BeliBuba baabhordozó iskolánál mint babahordozási tanácsadó. Egy ideig házhoz menős, illetve online tanácsadást is vállaltam, kendős tanfolyamokat tartottam. Ezt most szüneteltetem, de nem mondom, hogy nem fogok még. Végre egy saját fotó! 

Jogging with Stroller

Alapító, szervező és tag,
Anyahajó Anyaközpont

2015 - 2020

Az Anyahajó! Azért hoztuk létre, hogy az anyukák/apukák és a gyerekek is megtalálhassák egymás társaságát. Tematikus programokon: horgolókör, hordozókör, szopis klub, vagy akár szabadkikötő. A szervezésen túl párszor programot is vittem, hordozósat vagy ökokört. Az Anyahajó a József Attila-lakótelepen most is várja a szülőket., keress rájuk a facebookon vagy neten, megéri. 

Go Team

Azt kell mondanom, az Accelsiorsnál igazi alkímista voltam. Először két munkaköröm és munkaköri leírásom volt, terveztem, építettem, programoztam klinikai adatbázist, csináltam mindent, amit egy klinikai adatkezelő csinál a laboratóriumi adatok ellenőrzésétől a nemkívánatos esemény-adatbázis összehasonlításán át a klinikai adatbázisban a kérdések feltevéséig. És csináltam mindazt, amit egy biostatisztikus és statisztikai programozó egyben csinál. Erről, hogy ez a lista mit foglal magában, fentebb már írtam. Alkottam meg sok céges szabályzatot, és vezettem egy szuper kiscsapatot. Nagyon jó hely volt, csak kinőttem sajnos. Illetve, több szabadságra volt épp szükségem. 

2010 június- 2018 február

Igazgató, biostatisztika és orvosi írás részleg
Biostatisztikus
Klinikai adatkezelő (Clinical Data Manager)
Accelsiors

Female Speaker

Valószínűségszámítás, analízis vagyis gazdaságmatematika, optimumszámítás, operációkutatás. Statisztika I és II. Informatika. Neked is a kedvenc tárgyaid voltak az egyetemen/főiskolán? Ugye? Na, én ezeket tanítottam, szemináriumon. Volt, hogy a táblánál találtam ki feladatot és számokat hozzá. Nem mindig sült el jól. Ha kérdés volt, próbáltam válaszolni. A végén azért már szenvedtem, na nem a feladat miatt, tanítani imádok. Egyszerűen sok volt a hétvége a munka - meg a pánikrohamok mellé. A diákjaimat nagyon szerettem, és nagyon jó szívvel gondolok vissza a "zsékáef-es" évekre. 

2006 szeptember - 2012 július 

Tanársegéd, Zsigmond Király Főiskola

Making Notes

Látjátok, mindig 2-3 helyen dolgoztam egy időben. Minimum. De hát persze, ha hívnak a korábbi munkahelyedről, hogy segítsd be, légyszi, mert a központi vizsgálati csapat a magyar és az adatgyűjtés/statisztika területén kevésbé járatosak. Akkor azt mondod a fő munkahelyeden, hogy erre kértek, és elvállalod és megy a vizsgálat. 

2010 július - 2010 október 

Konzultáns és tréner, AstraZeneca

Office Building

Az AstraZeneca adatkezelői csapatot egyben kiszervezték a Cognizantnak. Így kerültem ide. Aztán hamarosan vizsgálati set-up csapat koordinátor lettem, így voltam kint Mumbaiban is, két hetet töltöttem ebben a lenyűgöző városban. Dapaglifozin és Plato vizsgálat. Leginkább ezeken a projekteken dolgoztam. Mások mellett.  Szerettem.  

2008 július - 2010 június

Adatelemző, Cognizant Technology Solutions

Employee

Az első munkahelyem. Harmadéves egyetemistaként kezdtem itt dolgozni, Törökbálinton, teljes munkaidőben. Ha nincs az AstraZeneca és nincs a szuper főnököm, nem kerülök a klinikai vizsgálatok környékére se. Pedig furcsa módon kerültem be a céghez. Azt egyszer majd megírom a blogra. Jó volt az AstraZenecánál, leginkább ebéd után a tó körül közösen sétálni volt jó. 

2008 február - 2008 július

Adatkezelő, AstraZeneca

Graduation

Okleveles nemzetközi kapcsolatok szakértő
EU főszakirány
alkalmazott statisztika mellékszakirány
Budapesti Corvinus Egyetem

2004 - 2010

A fentiek előtt, illetve közben elvégeztem egy nemzetközi tanulmányok szakot. Közben áthallgattam a Közgazdaságtudományi karra, és én voltam az, aki választható tárgyként az összes számvitelt felvette. Ez mindent elmond. 

bottom of page