top of page

"Szolgáltatások"

42303243_2164102117135678_3800237761294761984_n.jpg
Clipboard
Plants and Coffees

A nembináris hordozási tanácsadó

A Beli Bubánál végeztem babahordozási tanácsadóként, jelmondatom, hogy minden baba legyen hurcibaba! Családra stabott egyéni babahordozási tanácsért fordulhatsz hozzám, ha úgy alakul, kendős tanfolyamot is tartok. Ha lesz ilyen, meghirdetem itt az oldalon is. 

A nembináris statisztikus

Biostatisztikus vagyok, klinikai vizsgálatokban dolgozom, leginkább többváltozós elemzésekkel. A társadalomstatisztika sem áll tőlem messze, így ha időm engedi szívesen segítek bármilyen jellegű kutatási kérdésre megoldást találni: kérdőívszerkesztés, adatgyűjtés megtervezésem mit, mikor, hogyan mérjünk, elemzési tervet készítek és elemzek, jelentést írok. Ha bármilyen kutatáshoz, tanulmányhoz ilyesmire van szükséged, keress bátran. 

A nembináris ember

Ember vagyok, anya is és nem nő. Szeretek olvasni. Szeretek íjászkodni. Minden nap meditálok. Szívesen járok templomba. És színházba is. Meg még van sok-sok aspektusom, és azt vallom, sokkal több bennünk az, ami közös, mint ami elválaszt. Ha ellentétesek is valamilyen témában a nézeteink, szívesen leülök veled sörözni, kávézni, persze ha időm engedi. Virtuálisan, zoomon is lehet. Ezt fel is vettem a Foglalj időpontot menübe. Gyere, beszélgessünk, a párbeszéddel indul minden. 

Vintage Typewriter
Conference
Childhood Psychology

A nembináris író

Egyelőre blogot írok, itt. De írtam már vendégcikket a dajer.hu-ra, korábban tagja voltam az az1.hu közösségi szerkesztőségének is. A színező blogon is fog talán írásom megjelenni. Szívesen írok a kedvenc témáimról: vallás, filozófia, pszichológia, LMBTQ+ vonatkozások, autizmus, egyenlő jogok, történelem, klinikai vizsgálatok. Ha szeretnéd, hogy írjak valahová, keress meg.

A nembináris oktató, kutató

Óraadó tanársegédként tanítottam levelezős hallgatókat korábban a ZSKF-en, az IBS-en, és demonstrátorként tartottam szeminárimokat a Budapesti Corvinus Egetemen is. Mik derülnek ki, ugye, amik a rezümébe se fértek mind bele? Szeretek előadni, prezentálni, akár éves betegbiztonságossági jelentésekről, akár klinikai vizsgálatokról, statisztikai módszerekről, akár bármilyen témáról, ami itt máshol fel van sorolva. Korrepetálást is végeztem már, egyéni felkészítést, nyelvvizsgára is, aztán romák tanulók középiskolai felvételijét segítettem egy programban, vállaltam statisztika vizsgafelkészítést, meg valószínűségszámítást. tehát tanítani, előadni, ha időm engedi, szívesen jövök.

  

A nembináris terapeuta

Majd egyszer. Én magam nagyon sok terápián vagyok túl, és a pszichológia tudománya közel áll hozzám, mert egyesíti a természettudományt az egy emberrel.  Sok módszer működik, én most traumakezelő módszert, Somatic Experiencinget tanulok, és a későbbiekben használni is tervezem a módszert. Gyakorolnom is kell majd, fogok próba üléseket meghirdetni. a képzés 3 éves, idén kezdtem, ennek az ideje még kicsit később érkezik el. 

Szolgáltatások: Services
bottom of page